Facials

Facial comfort 60 minuten

€39,50

Facial inclusief reiniging, peeling, haartjes verven/verwijderen, onzuiverheden verwijderen, massage, masker met hoofdhuidmassage en dagverzorging.

Facial deluxe 75 minuten

€ 56,50

Discover the benefits of light.

Tijdens deze behandeling maak ik gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van schoonheid & huidverbetering namelijk: Ultrasound led therapie. Dit is een aangename methode om het opnamevermogen van de huid te stimuleren en dieper gelegen cellen te activeren. Deze behandeling is geschikt voor het tegengaan van: Fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid, acne, doffe huid & droge huid. Verder krijgt de huid tijdens deze behandeling een boost dankzij de verstevigende bindweefselmassage, serums en masker.

Inclusief evt. epileren, verven & harsen + Hoofdhuid-massage.

Glycolzuur Peeling 35 minuten

42,-

Glycolzuur is afkomstig uit suikerriet heeft de kleinste moleculaire structuur van alle zuren. Dat zorgt er voor dat glycolzuur het vermogen heeft om diep in de huid te penetreren en hier de celdeling te versnellen.

De gezonde, jonge cellen komen meer naar de oppervlakte en bevatten voldoende water, waardoor de huid intern beter gehydrateerd raakt. Dit maakt de huid zachter en frisser van kleur. Glycolzuur is daarom ook geschikt voor het verbeteren van de vochtarme en gevoelige huid.

Een hele mooie behandeling om o.a. pigmentvlekken te verminderen, de huid een boost te geven en elastine & collageen stimuleren, die zorgen voor stevigheid en veerkracht. Het mooiste resultaat wordt bereikt in een kuurbehandeling van 5x. Je ontvangt hierbij 10% korting op alle behandelingen.

Bindweefsel (kuur)behandeling 45 minuten

€36,-

Facial inclusief reiniging, peeling, power serum, bindweefselmassage gelaat, masker en dagverzorging. Zichtbaar resultaat vanaf de 1e behandeling. Huid word strakker en rimpeltjes worden minder diep. Mooiste resultaat na 6 behandelingen.

Facial VIP 90 minuten

€55,-

Facial van 60 minuten+ een fijne rugmassage OF verzorging van de handen en nagels. (+pedicure €22,- extra)

Collageen oog- of lippakking 20 minuten

€9,50

Extra pakking wanneer de ogen of lippen een extra boost kunnen gebruiken. Werkt vochtregulerend & verstevigend.

Please reload

Salicylzuur Peeling 35 minuten

42,-

Voordelen van salicylzuur (afkomstig uit de wilgenbast):

1. Salicylzuur heeft een keratolytische werking:

Salicylzuur heef de eigenschap om de ‘lijm’ tussen de cellen in de bovenste huidlaag te verweken, waardoor deze gaan afschilferen. Vervolgens worden de cellen in de huid gestimuleerd om sneller te delen, waardoor  een “nieuwe” huid ontstaat. Dit noem je keratolyse. Dit proces zorgt er bijvoorbeeld voor dat de kans op verstoppingen wordt verkleind. Daarnaast maakt het de huid egaler doordat het oppervlakkige oneffenheden vermindert.

2. Salicylzuur heeft een ontstekingsremmende en kalmerende werking:

Salicylzuur remt ontstekingen en roodheid in de huid af. Het zit bijvoorbeeld ook verwerkt in de pijnstiller en ontstekingsremmer ‘Aspirine’. Aspirine bevat acetylsalicylzuur, een variant op salicylzuur. De ontstekingsremmende eigenschap van salicylzuur zorgt ervoor dat puistjes worden uitgedoofd. Het kalmerende effect van salicylzuur maakt dat het ook kan worden ingezet bij een gevoelige huid.

3. Salicylzuur heeft een comedolytische werking:

Doordat salicylzuur in vet oplosbaar is, kan het tot diep in de poriën van de huid werken. Het lost overtollig talg in de poriën op en vermindert daarmee de kans op verstoppingen en ontstekingen.

Deze effectieve behandeling geeft het mooiste resultaat in kuurverband. Bij het inplannen van 5 behandelingen ontvang je 10% korting.

Acne Care Facial 60 minuten

€39,50

Deze behandeling is geschikt voor iemand met veel onzuiverheden/acne. Ik ga de huid goed reinigen, peelen en kalmeren met de acne care producten van Eve Taylor.

Please reload

Facial basis 30 minuten

€24,50

Een verfrissende behandeling waarin ik na een snelle huidanalyse die huid reinigen & verzorgen.  Inbegrepen: Epileren of onzuiverheden verwijderen.

Please reload

 
 
 

Micro Needling

€56,-

Wens je ook weleens dat je het huidverouderingsproces kunt uitstellen? Ondanks dat je dit proces niet kan stoppen, kun je het wel vertragen en deels terugdraaien door middel van een zeer effectieve behandeling; Micro Needling. Deze behandeling zorgt met behulp van kleine naaldjes voor een egale huid en een frissere en jongere uitstraling. Hoewel Micro Needling wellicht eng en pijnlijk klinkt, is dit absoluut niet het geval en zijn de voordelen het meer dan waard.

Micro Needling is een techniek waarbij minuscule kanaaltjes worden gemaakt in de huid. Deze kanaaltjes triggeren de herstelreactie van de huid waardoor collageen en elastine aangemaakt wordt en er een egale, strakke en stevige huid ontstaat. Micro Needling levert hele mooie resultaten op bij de volgende huidproblemen:(Acne) littekens, rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en verslapte huid.

Er zijn 4 tot 6 behandelingen nodig voor optimaal resultaat ( 2 weken tussen de behandelingen in)

Meer informatie of een afspraak inplannen? Stuur dan even een berichtje.

Please reload