Lichaam

Voeding-intolerantietest

€ 126.50

De voeding-intolerantietest wordt uitgevoerd op het DNA van +/- 5 haren. De haren worden in het health laboratorium in Engeland onderzocht en getest op 600 food en non-food items. Na 2 tot 3 weken heb ik de resultaten binnen en nodig ik je uit om de resultaten te bespreken. De test is ook mogelijk op afstand, dan stuur ik het verslag met de resultaten naar je op per mail.

 

Wat is een intolerantie:
Ben jij regelmatig moe of heb je last van hoofdpijn, maag/darm klachten, onrustige huid, lage weerstand of een ander ongemak? Wellicht heb je zonder dat je het door hebt last van een intolerantie. Bijna iedereen heeft namelijk bepaalde voedingsstoffen die niet of minder goed zijn voor hem/haar. Dit kunnen voedingsmiddelen zijn die je dagelijks gebruikt en waarvan je het dus niet verwacht. Zo ben ik intolerant voor o.a. wit tarwemeel (in witbrood) en ui. Het is niet erg als ik deze voedingsmiddelen af en toe in kleine hoeveelheden eet maar het is niet verstandig om dit dagelijks te doen.

 

Ook komen vitaminetekorten naar voren in de test zodat je ook weet welke voedingsmiddelen je misschien juist meer moet eten.

 

De kosten zijn inclusief de intake, voeding dna-test, het bespreken van de resultaten en het verslag wat je mee naar huis mag nemen. Heb je vragen? Stuur dan gerust even een bericht of bel naar salon You Time.

Het is ook mogelijk om de test op afstand te doen indien je de haren naar mij kan opsturen.

50 minuten Bindweefselbehandeling rug

€40,-

Een bindweefsel massage wordt toegepast, het woord zegt het al, op de bindweefsellaag van het lichaam. Deze laag bevindt zicht tussen de spieren en de huid. Door de werking op het bindweefsel en de reflexzones op de rug valt deze massage onder de reflexzone massage. Bij een reflexzonemassage wordt er vanuit gegaan dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met organen, klieren en andere lichaamsdelen. Door het stimuleren van deze zones wordt het corresponderende orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen. Ik vul deze bindweefselbehandeling aan met een rugpakking om het optimale resultaat te behalen.

30 minuten Hand of voet verzorging

€25,-

Complete hand of voetbehandeling inclusief reiniging, verzorging, massage en evt. het lakken van de nagels.

Extra optie: Paraffine handpakking. (meerprijs: € 5,-)

45 minuten Rugbehandeling

€35,-

Behandeling inclusief rugscrub, massage & pakking.

Extra optie: Hotstone rugmassage. (meerprijs  € 5,-)

40 minuten Harsen benen of armen

€25,-

Harsen van de benen of armen inclusief voor- en nabehandeling.

Please reload