Mijn naam is Henrieke Schröer en ik ben allround schoonheidsspecialiste & pedicure. Ik ben enthousiast en vooruitstrevend en vind het belangrijk om mijn salon altijd te blijven vernieuwen en verbeteren. De beauty branche staat immers nooit stil! Ik vind het belangrijk dat de producten waarmee ik werk natuurlijk zijn en dus geen schadelijke stoffen bevatten zoals parfum, parabenen en alcohol. Boho Cosmetics (make up), Eve Taylor (huidverzorging) en Joik (Home) zijn natuurlijk, diervriendelijk & verkrijgbaar in de salon.

Ik ben gespecialiseerd in Acne, Shiatsu, Pincements-massage, Bindweefsel-massage, Visagie en Micro needling.

 In mijn salon geef ik fijne maar vooral ook huidverbeterende behandelingen. Ik heb behandelingen voor ieder huidprobleem, maar ook gewoon om even lekker te ontspannen. Tijdens het intake gesprek gaan we samen even overleggen hoe de ideale behandeling er voor jou uitziet en wat je graag zou willen verbeteren.

You Time post ook regelmatig win-acties en leuke extra's op Facebook, als je hieraan deel wil nemen kijk dan vooral even op mijn pagina : www.facebook.com/schoonheidssalonyou 

Salon You Time

Cadeaubon You Time

Resultaat Micro needling