top of page
TeaTox-Tea.jpg

Teatox, thee met een doel: “Wij geloven in de kracht én gezondheidsvoordelen van natuurlijke ingrediënten en we zijn er 100% van overtuigd dat mensen zich daadwerkelijk beter gaan voelen door een harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Om dit doel dichter bij te brengen hebben we specifieke producten ontwikkeld die stuk voor stuk bijdragen aan een harmonieuze samenwerking tussen lichaam, geest en ziel.  Met onze ontgiftende theeën dragen we bewust bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. 

Elke thee is met zorg samengesteld met een helder en specifiek doel en met precies de juiste ingrediënten die voor dit doel nodig zijn. Om de optimale samenstelling te vinden is nauw samengewerkt geweest met wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en theedeskundigen.

51PNT59qAUL.jpg

PURE BEAUTY

€11,-  

De samenstelling van de thee maakt haar aromatisch en zoet. Door de combinatie van biologische ingrediënten zoals witte thee, ananas en olijfbladeren is Teatox Pure Beauty  goed voor een gezonde levensstijl en een goede balans.

- Witte Thee: bevordert de natuurlijke schoonheid. Rijk aan flavonoïden en beschermt tegen de negatieve effecten van vrije radicalen.

- Olijfboomblad: olijfbladeren staan al lange tijd bekend om hun positieve werking op het lichaam. Het bevat polyfenolen, een krachtige antioxidant die optreedt tegen vroegtijdige veroudering van de huid. Het ondersteunt tevens het natuurlijke herstel van de huid.

 

Ingrediënten: witte thee, ananas, citroengras, gember, brandnetel blad, rode klaver, oranje bloem, olijf blad, kliswortel, kamille bloemen.

sporty.png

SPORTY FRUITS

€11,-

Helemaal in balans komen na een stevige workout, dat is precies waar deze Sporty fruits thee van Teatox je bij helpt.
De Sporty fruits thee bestaat onder andere uit appel, hibiscus en johannesbrood.
Deze bijzondere combinatie van ingrediënten resulteert in een fruitige en subtiel zoete thee.
 

- Hibiscus: In de kruiden geneeskunde wordt deze bloem al lange tijd ingezet vanwege haar helende werking op allerlei vlakken. Zo bevat de hibiscus veel vitamine C.
Hibiscus thee wordt aanbevolen bij het voorkomen/inperken van onder meer de volgende aandoeningen: Hoge bloeddruk, Hoog cholesterolgehalte, Aderverkalking, Maagproblemen, Kriebelhoest.

- ginger: Heeft een reinigende werking op ons lymfestelsel, stimuleert de spijsvertering en verbeterd de weerstand. Rijk aan antioxidanten.

Ingredienten: Apple pieces, hibiscus, carob, ginger, cinnamon, lemongrass, peppermint, anise, raspberry

skinny.png

SKINNY NIGHT

€11,-

Tijd voor wat welverdiende rust met Teatox Skinny Detox Bio Night Tea. Deze kruidenthee is samengesteld uit 100% biologische ingrediënten (waaronder citroengras & rooibos).

Het heeft een rustgevend effect en draagt bij aan het ontgiftingsproces.
Met de verfrissende en zoete smaak van pepermunt, rooibos en citroengras.

- Pepermunt: dit kruid zit vol etherische oliën en gaat kramp en spanningen tegen in het maagdarmkanaal.

- Duizendblad: de lever, maag en pancreas wordt gestimuleerd door de bittere stoffen die ze bevatten, wat een positief effect heeft op de spijsvertering.

- Melisse: etherische oliën hebben niet alleen een aangename citrus geur, maar ze hebben ook een krampstillend effect. Daarnaast verlicht en kalmeert melisse het zenuwstelsel. Precies wat je nodig hebt voor een goede nachtrust.

Alle ingrediënten: rooibos, citroenmelisse bladeren, pepermunt bladeren, groene haver, hibiscus, vlierbloesem, lindebloesem, duizendblad, korenbloem bloesem.

bottom of page