top of page

Nieuw bij You Time

Junior Specialist

Beschikbaar tot 1-3-2024

Een junior specialist is nog in opleiding tot schoonheidsspecialiste en doet praktijkervaring op om zich zo steeds verder te ontwikkelen. You Time werkt uitsluitend met specialistes die excellent student zijn op het Summa college en het Eve Taylor certificaat hebben. Daarnaast worden er alleen behandelingen gegeven die zij afgerond hebben en op een volwaardige en fijne manier kunnen aanbieden. 

De behandelingen die worden uitgevoerd door de junior specialist zijn tegen een zacht prijsje te boeken.

Back Massage
Rugbehandeling junior specialist

Deze ontspannen rugbehandeling zal beginnen met een reiniging van de rug d.m.v. de Eve Taylor brush met daarop volgend een zeezout scrub om de dode huidcellen te verwijderen. Na deze voorbehandeling ga je genieten van een heerlijke uitgebreide massage van de rug, nek en schouders. Vervolgens kun je de ontspanning nog even vasthouden tijdens een warme rustgevende pakking en sluiten we de behandeling af met een verzorgende crème.

Comfort basic junior specialist

Kom genieten van een heerlijke en complete gezichtsbehandeling van 60 minuten.

We beginnen de behandeling met een dubbele reiniging van het gelaat met de heerlijke aromatische producten van Eve Taylor. Terwijl je in ontspannen sferen raakt wordt de huid grondig gereinigd en bekeken door jouw specialist. Na het bespreken van jouw wensen worden evt. wenkbrauwen geëpileerd/geverfd en haartjes/onzuiverheden verwijderd. Vervolgens gaan we de huid opfrissen met een peeling op maat en kan de uitgebreide massage van het gelaat, nek, schouders en hoofdhuid beginnen. Tijdens het verzorgende masker kun de deze ontspanning vasthouden en vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een gezichtsverzorging aangepast op jouw huidtype.

Facial
bottom of page