top of page
121328357_3343478305737392_5932102942381

FACIALS

Basis behandeling    €32,95    30 minuten

Korte behandeling voor bijvoorbeeld het verwijderen van onzuiverheden, verven wimpers en wenkbrauwen, epileren of harsen.

 

Comfort basic    €54,95    60 minuten

Een fijne behandeling waar zowel ruimte is voor de praktische deelbehandelingen als voor ontspanning. 

- Dubbele reiniging met Eve Taylor brush

- Peeling aangepast op het huidtype

- Epileren, onzuiverheden, harsen, verven wenkbrauwen (verven wimpers + €8,50)

- Massage gelaat, nek, schouders & hoofdhuid I.C.M een verzorgend masker

- Serum & dagverzorging

Total relax    €73,95    80 minuten

Wil jij even helemaal tot rust komen & bijkomen van alle drukte en prikkels die het leven met zich meebrengen? Dan is dit echt een behandeling voor jou. Voor wie wil, beginnen we even met het epileren, om vervolgens de behandeling te kunnen vervolgen met pure ontspanning en verwennerij.

- Epileren, onzuiverheden, harsen, verven wenkbrauwen (verven wimpers €8,50)

- Dubbele reiniging met Eve Taylor brush

- Peeling aangepast op het huidtype

- Uitgebreide massage gelaat, nek, schouders & hoofdhuid

- Alginaatmasker of vliesmasker met penseelmassage

- Voet of handmassage

- Aromatisch kompres

- Serum & dagverzorging

Lift & relax    €87,50    90 tot 100 minuten

Een hele mooie actieve, liftende en ontspannen behandeling. Voor iedereen die graag zijn of haar huid zou willen verbeteren en even lekker tot rust wil komen.

- Dubbele reiniging met Eve Taylor brush

- Epileren, onzuiverheden, harsen, verven wenkbrauwen (verven wimpers €8,50)

- Active peeling met penseelmassage

- Liftende bindweefselmassage met cupping op het gelaat

- Alginaat masker met power serum

- Uitgebreide massage gelaat, nek, schouders & hoofdhuid

- Aromatisch kompres

- Serum & dagverzorging ICM ultrasonic device

Bootcamp your skin intensieve kuurbehandeling    €196,50   3x 40min + thuisverzorging

Een intensieve kuurbehandeling bestaande uit 3 gezichtsbehandelingen + thuisverzorging. Wat gaan we doen?

-> CLEAN & PEEL De kruidenpeeling van Cosmevision is een 100% biologische peeling op basis van kruiden, zeewier en algen welke de huid op een veilige manier gaan vernieuwen en stimuleren. Dankzij de masserende beweging in combinatie met de microkristallen en maritieme extracten wordt de huid aangezet tot regeneratie en vernieuwing binnen 8 dagen. Let op: dit is een zeer intensieve peeling, na de behandeling kan de huid rood zijn en 3 dagen later kunnen er lichte schilfers loslaten. Het resultaat is een gladde, egale, stralende en gezonde huid!

-> FIRM Met de bindweefselmassage verbeteren we de doorbloeding in de huid, worden verklevingen opgelost en verbeterd de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid.

-> BOOST Na het eerste actieve deel van de behandeling wordt het nu tijd om de huid te verzorgen met een collageen sheet masker. Dit is een masker wat bestaat uit organische cellulose vezels verzadigt met hyaluron voor de hydratatie en collageen voor de versteviging. 

-> REVIVE We sluiten de behandeling af met het insluizen van het geconcentreerde Q10 Firming serum d.m.v. de galvanische stroom. De huid wordt intens verzorgd met werkstoffen waarbij de cel vernieuwing wordt gestimuleerd en geactiveerd. Bij regelmatige behandelingen met het Galvanic Apparaat verbetert je de huidstructuur en de spankracht van de huid. Ook kan de huid tot 70% meer product opnemen in de 24 uur na de behandeling.

De kuurbehandelingen van +/- 40 min worden 3x om de 2 tot 3 weken ingepland en thuis mag je de huid extra aan het werk zetten met het Firming Q10 serum & de 3 vitaminen ampullen die in het kuurpakket zitten. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die een stevigere en/of egalere huid wil. Denk aan Acne, grove poriën, pigment vlekken, couperose, verslapte huid, doffe huid en rimpeltjes. Totaal prijs incl. behandelingen, serum en ampullen:  €196,50

Cosmevision 2B Bio peeling (extra toe te voegen bij een andere behandeling)   €15,-

De kruidenpeeling van Cosmevision is een 100% biologische peeling op basis van kruiden, zeewier en algen welke de huid op een veilige manier gaan vernieuwen en stimuleren. Dankzij de masserende beweging in combinatie met de microkristallen en maritieme extracten wordt de huid aangezet tot regeneratie en vernieuwing binnen 8 dagen. Let op: dit is een zeer intensieve peeling, na de behandeling kan de huid rood zijn en 3 dagen later kunnen er lichte schilfers loslaten. Het resultaat is een gladde, egale, stralende en gezonde huid! geschikt voor iedereen die een stevigere en/of egalere huid wil. Denk aan Acné, grove poriën, pigment vlekken, couperose, verslapte huid, doffe huid en rimpeltjes.

Verwijderen van huidoneffenheden    Prijs is n.o.t.k.

Heb jij last van steelwratjes, couperose, ouderdomswratjes, spinneavi, goedaardige moedervlek, pigmentvlek of een andere huidoneffenheid? Vanaf nu is dit eenvoudig weg te halen doormiddel van de nieuwste coagulatie techniek. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Acne facial    €54,95    60 minuten

Vergelijkbaar met de Comfort basic maar dan echt gericht op de huid met ontstekingen en verstoppingen. Reinigen, kalmeren en herstellen staan hier centraal.

- Dubbele reiniging met Eve Taylor brush

- Peeling aangepast op het huidtype

- Onzuiverheden verwijderen en epileren

- Massage nek, schouders & hoofdhuid I.C.M een reinigend masker

- Serum & dagverzorging

Micro needling met hyaluron serum    €65,95    25 minuten

Dit is een techniek waarbij minuscule kanaaltjes worden gemaakt in de huid. Deze kanaaltjes triggeren de herstelreactie van de huid waardoor collageen en elastine aangemaakt wordt en er een egale, strakke en stevige huid ontstaat. Micro Needling levert hele mooie resultaten op bij de volgende huidproblemen:(Acne) littekens, rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en verslapte huid.

Wil je micro needling combineren met een andere behandeling? Dan gaat er €11,- van het bedrag af.

N I E U W  Shiatsu beleving     €48,50    70 minuten

Ervaar pure ontspanning tijdens de unieke kalmte van een shiatsu massage. Laat je gedachtes los, geniet van de muziek en kom tot rust.

De Shiatsu techniek maakt gebruik van een kalme druktechniek afgewisseld met rotaties en strijkingen op het gelaat en op de hoofdhuid en armen. Op het ritme van je ademhaling behandelen we de drukpunten op de meridianen. Zo herstellen we de inwendige lichaamsenergie en stimuleren we een goede gezondheid.

Centraal in de shiatsu massages staat het ervaren van jezelf door het voelen van het lichaam. Het zogenaamd zinken in je lijf haalt direct de aandacht uit het hoofd waardoor de energie zakt. Er ontstaat een algehele ontspanning in zowel je lichaam als geest.

Naast deze massage staat ook de rest van deze behandeling in het teken van ontspanning. Er zit dus geen deelbehandelingen zoals epileren/harsen inbegrepen (deze zijn eventueel wel toe te voegen door de behandeling te combineren met een basis behandeling)

N I E U W Gua sha behandeling    €69,50    60 minuten incl fullsize serum & guasha steen voor thuis

Facial Guasha maakt gebruik van een schraaptechniek met een speciaal gevormde, gladgeslepen edelsteen die een specifiek op jouw gezichtshuid gerichte invloed uitoefent en op zeer zachte wijze wordt toegepast, nadat de huid met een aromatische olie ingesmeerd is.

De lymfecirculatie wordt verbeterd waarbij afvalstoffen/toxines vrijkomen. Op deze wijze wordt er gewerkt aan een betere bloed-, lymfe- en energiedoorstroming. De voeding naar de huid wordt verbeterd en collageenaanmaak gestimuleerd. In combinatie met de producten van Eve Taylor én een stimulerende bindweefselmassage werkt deze methode mee aan het liften van je huid. Kringen/ wallen onder de ogen, acne en rimpels verzachten.

De massage verstevigt de huid, geeft deze meer energie en doet de gezichtsspieren ontspannen. Dit resulteert in een gladde en stralende huid met strakkere gezichtscontouren.

 

Omdat het mooiste resultaat bij regelmatig gebruik behaald wordt krijg je een fullsize aromatisch serum + guasha steen (incl uitleg gebruik) mee naar huis. Het thuis gebruik van de steen is erg eenvoudig en heeft al invloed bij gebruik van vijf minuten op een dag.

Deze behandeling is excl. harsen/epileren/verven/onzuiverheden verwijderen. Indien je dit toch graag wil kun je een basis behandeling bijboeken.

De volledige 60 minuten staan in het teken van huidverbetering d.m.v. de

bindweefselmassage, gua sha methode & masker met hoofdhuidmassage.

BODY

Pedicure of manicure       €33,50    40 minuten

Rugmassage                      €52,95    50 minuten

- I.C.M .een behandeling    €28,50    30 minuten

bottom of page