top of page
cfaj.jpg

Green style, happy life, lucky planet!

Boho Cosmetics is het snelst groeiende en meest kleurrijke ECO-make-up merk van Europa.
Boho haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren ’60, waarin de flower power generatie ervoor pleitte dat mensen meer in eenheid moesten gaan leven met de natuur.
De stijl wordt verder gekenmerkt door kleurrijke patronen, bloemen in het haar en vrijheid-blijheid. Sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen is dan ook waar het van oorsprong Franse merk voor staat, samen met de duurzaamheid die altijd in gedachten wordt gehouden bij de ontwikkeling van de Boho cosmetica.

Het merk werd opgericht door twee professionals met als uitgangspunt dat cosmetica betaalbaar moest zijn, en dus toegankelijk. Het idee dat duurzame producten op biologische basis altijd duur zijn, wilden zij uit de weg ruimen. Het moest zo anders (betaalbaarder!) kunnen, maar absoluut zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten.

Door het aanschaffen van een Boho product draag je ook bij aan duurzaamheid; één procent van de omzet wordt gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en bovendien draag je bij aan de herbebossing in Frankrijk. Dat is dus een win-win situatie; het mooiste uit de natuur wordt gebruikt om jou nog mooier te maken, en wanneer jij jezelf dan mooi maakt, blijft de natuur ook weer mooi! 

- Vrij van SLS, siliconen, parabenen, chemische parfum, sulfaten, plastics en PPD.
- 100% natuurlijk
- 100% dierproefvrij
- Prachtige kleuren voor zowel een natuurlijke als een opvallende look.
- Alle verpakkingen zijn recyclebaar.
- De producten zijn goed gepigmenteerd en zuinig in gebruik.
- Betaalbaar
- Keuze uit een ruim assortiment.

Wil jij de make up een keer komen bekijken & uitproberen in de schoonheidssalon? Stuur dan even een berichtje.
 

bottom of page